Nyheter

Sandhamn4589-banner

Volvo Pentas årliga återförsäljarkonferens på Sandhamn

 

 

4-6 oktober 2017 ägde Volvo Pentas årliga säljkonferens för auktoriserade återförsäljare inom Marin Fritid i Sverige rum. Denna gång huserade vi ute på Sandhamn i Stockholms yttre skärgård. Vi kickade igång denna höst på temat motivation och ledarskap.

Vi hade privilegiet att få lyssna till Gurra Krantz som varit med och tävlat i Volvo Ocean Race, han pratade om hur man bygger det bästa teamet och håller alla motiverade i med- och motgångar, han delade också med sig av sina upplevelser ombord på båt tillsammans med sin besättning under Volvo Ocean Race.

En mycket inspirerande förmiddag som också kickstartade vår egen seglingsregatta där vi släppte lös nästan 100 personer i 9 båtar för några timmars seglingstävling och efterföljande prisutdelning.

 

Björnhammarvarvet Dealer of the Year 2017

På torsdagskvällen ägde den årliga Dealer Awards-middagen rum där pris delades ut till de återförsäljare som utmärkt sig lite extra under året. Statyetten för Dealer of the Year 2017 kammades hem av Björnhammarvarvet i Åkersberga för deras satsningar på utveckling under året som gått. Stort grattis!

 

Välgörenhetsauktion till förmån för Cancerfonden

Traditionsenligt arrangerades en välgörenhetsauktion, där pengarna i år gick till Cancerfonden. Vi är stolta att meddela att tillsammans samlade vi in hela 708 500 kr som går oavkortat till Cancerfonden och deras forskning.

 

Vår konferens avslutades med att Magdalena Forsberg kom och talade med oss om sin karriär, om hur man finner motivation och hur man lyckas vinna tillsammans genom att arbeta med mål som driv i det man vill uppnå.

 

Vi vill tacka våra talare och föreläsare, Volvo Penta, och framförallt våra fantastiska återförsäljare i Sverige för en lyckad, inspirerande och motiverande konferens tillsammans med oss!