Ledig tjänst | Supporttekniker

Vi söker supporttekniker med fokus på Industri och Marin Kommersiellt

Utgår 2021-03-12 | Placeringsort Göteborg

Bli en del av vårt teknikteam!
Nu utökar vi vårt teknikteam med ytterligare en supporttekniker. I rollen som supporttekniker kommer du arbeta inom områdena Teknisk Support samt Applikationssupport, med huvudfokus inom industrisegmentet samt marint kommersiella installationer.

Jobbet innebär hantering av ärenden via CRM-system samt att vara behjälplig via telefon och mail vid olika tekniska ärenden som dyker upp, internt såväl som externt hos våra kunder.

Detta är en heltidstjänst om 40h/vecka med utgångspunkt från vårt kontor i Västra Frölunda. Resor inom Sverige förekommer med viss regelbundenhet.

Arbetsuppgifter
Som en del av teknisk support kommer du att supportera våra återförsäljare i tekniska frågeställningar av alla typer, parallellt som delprojektansvarig för den tekniska delen i våra kundprojekt för såväl nyinstallation som ombyggnader. 

Att studera en CAD-ritning eller leta i el-schema och teknisk dokumentation i allmänhet är en stor del av din vardag, för att lyckas i rollen behöver du därför ha erfarenhet och kunskap inom dessa områden, och ha ett sinne för att bearbeta stora mängder information för att hitta lösningar. 

Tjänsten passar dig som har stort tekniskt intresse och som vill utvecklas och skaffa erfarenhet i en värld full av möjligheter, där ingen dag är den andra lik. 

Vi söker dig som har

  • Akademisk bakgrund eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minimum 5 års arbetslivserfarenhet oavsett bakgrund
  • Erfarenhet av first-linesupport
  • Erfarenhet av komplexa tekniska installationer inom el samt mekanik
  • Stort intresse för teknik i allmänhet
  • En god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt i svenska och engelska
  • B-körkort 
  • Svenskt medborgarskap

Som person uttrycker du dig välformulerat och tydligt i tal. Du är mån om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt och anpassar din kommunikation utifrån denna. Du agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i pressade situationer. Vidare prioriterar och fokuserar du på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning. Du bör vara serviceinriktaddå du kommer att ha mycket kontakt med kunder som hör av sig för teknisk support. 

Imatech erbjuder
En trevlig arbetsplats där du representerar ett av Sveriges starkaste varumärken och bidrar till att driva vår affär framåt. Du kommer att få 35 dedikerade kollegor i fräscha lokaler nära publika kommunikationer i Västra Frölunda, Göteborg. I tillägg till detta får du också ett gäng härliga norska kollegor på systerbolaget Imatech Marin AS.

Ansök senast 12 mars!
Du ansöker genom att maila CV och personligt brev till jobb@imatech.com. Var noga med att ange tjänstens titel i ämnesraden. OBS: endast ansökningar som inkommer till jobb@imatech.com, innehållande både CV och personligt brev kommer att beaktas.

Tjänsten tillsätts efter överenskommelse och/eller med hänsyn till annan anställning.

Vid frågor om tjänsten kontakta
Johan Pålsson| Chef Teknisk Support | tel 031 – 388 10 66

Om Imatech Marin & Industri AB
Imatech Marin & Industri är marknadsbolag för Volvo Penta i Sverige och har ett av Nordens största lager för Volvo Penta originaldelar. Vi levererar reservdelar, motorer och kompletta drivsystem för marina och industriella applikationer till kunder över hela landet. Företaget har sitt säte i Göteborg, är delägt av Volvo Penta och Öckeröborgen och verkar inom affärsområden Marin Fritid, Marin Kommersiellt samt Industri. Vårt systerbolag i Norge, Imatech Marin AS, hanterar den norska marknaden inom Marin Fritid och Marin Kommersiellt.