Affärsområden

Marin Fritid

Vi jobbar efter filosofin ”Easy Boating” – båtlivet är för alla. Koppla av på sjön med vetskapen om att du har kunniga och auktoriserade serviceverkstäder och återförsäljare längs hela Sveriges kust som kan hjälpa dig om din båtupplevelse inte skulle motsvara dina förväntningar. Det viktigaste för oss är att säkerställa att slutkunden får samma upplevelse av Volvo Penta vart den än vänder sig. Volvo Penta – för ett enklare och tryggare båtliv, helt enkelt.

Marin Kommersiellt

Driftsäkerhet är nyckeln för många utövare inom yrkessjöfarten. Vi tillhandahåller hållbara, bränsleeffektiva och tillförlitliga lösningar för de flesta marint kommersiella applikationer – från små räddningsbåtar med krav på fart och acceleration till tunga tankfartyg som behöver tillförlitlig kraft för att hålla länge, vare sig det gäller framdrift eller hjälpaggregat. Vårt professionella servicenätverk ser till att du har fortsatt driftsäkerhet i alla förhållanden.

Industri

Flexibla och skalbara lösningar för ett brett spektrum av områden – från skogsmaskiner, stenkrossar, hjullastare till jordbruksmaskiner, och mycket mer. Våra auktoriserade återförsäljare ser till att säkra en bränsleeffektiv drift i alla applikationer med väl utvecklade serviceavtal anpassade för varje kund. Vi utvecklar servicenätverket för industriapplikationer utrustade med Volvo Penta, och arbetar kontinuerligt för att operatörer skall kunna åtnjuta en säker drift.