Marin Fritid

Inom avdelningen Marin Fritid finns duktiga säljare och teknisk support, som varje dag arbetar för att våra auktoriserade återförsäljare skall ha de bästa tänkbara förutsättningarna för att bedriva sin verksamhet på ett smidigt sätt. Vi arbetar för att utveckla nätverket till det proffsigaste och mest kompetenta i båtbranschen, och vi engagerar oss för att driva både utveckling och kompetensförsörjning i branschen framåt.

Nyfiken på Volvo Pentas motorprogram? Aktuella drivenheter för motorbåtar finner du här, medan drivenheter för segelbåtar återfinns här.


Båtkusten

Samlingsnamnet för de auktoriserade återförsäljarna inom fritidsbåts-segmentet i Sverige.

Vi har samlat alla auktoriserade återförsäljare inom Marin Fritid under samlingsnamnet Båtkusten. Genom Båtkusten kan du som är båtägare se vad som är aktuellt just nu inom Volvo Penta-världen, söka efter information rörande just din produkt, ta del av kampanjerbjudanden och ha koll på kommande evenemang och aktiviteter. Du kan också söka upp återförsäljare och serviceverkstäder nära dig, som kan hjälpa till med din nästa fråga rörande din båt och båtmotor.

Båtkusten finns både som app och som hemsida. I Båtkusten-appen har du alltid tillgång till din återförsäljare och specifika erbjudanden från dem, och på webben har du tillgång till all information du behöver dygnet runt, året om.

Easy Boating

Ett tryggt och enkelt båtliv för alla!

Vi tror precis som Volvo Penta, på att båtlivet skall vara till för alla. Vi vill därför tillgängliggöra Volvo Pentas produkter till fler människor, och avdramatisera känslorna kring att köra båt. Volvo Penta kommer kontinuerligt med nya innovationer och produkter med egenskaper som gör det enklare att navigera och manövrera en båt. Det enda du skall behöva tänka på är vart du ska och njuta av färden.

Vi vill att du som konsument skall kunna koppla av på sjön med vetskapen om att du har kunniga och auktoriserade serviceverkstäder och återförsäljare längs hela Sveriges kust som kan hjälpa dig om din båtupplevelse inte skulle motsvara dina förväntningar. Imatech finns till för att tillsammans med återförsäljare skapa ett båtliv för alla som känns tryggt, enkelt och roligt.