Marin Kommersiellt

På Imatech har vi en avdelning där vi har samlad kunskap kring den tunga motor- och reservdelssidan av industri och yrkessjöfart. Vi kallar denna avdelning Professional Business och inom denna jobbar vi proaktivt med att utveckla erbjudanden som skall passa för ett brett spektrum av användare. Ett av Professional Business affärsområden är Marin Kommersiellt. Här hittar du duktiga säljare och teknisk support med stor kompetens som dagligen arbetar för att OEM, fleet owners, operatörer och slutanvändare får den hjälp de behöver för att bedriva sin verksamhet på ett effektivt sätt.

Tätt samarbete med Volvo Penta

Säkrar en god kundupplevelse för professionella användare.

För våra kunder är det högsta prioritet att säkra en god, effektiv och bränsleeffektiv drift. För operatörer inom yrkessjöfart blir samtalet också allt mer kretsande kring val av bränsle, miljökrav och framtidens teknologi. Vi arbetar därför tätt med Volvo Penta för att ta tillvara på den nya teknologi som alltmer dominerar branschen och kundernas kravställningar och för att kunna skräddarsy kundanpassade lösningar som både möter kundens krav nu och i framtiden. Aktuellt motorprogram finner du här.

Support och service

Välj auktoriserad service för säker drift.

Inom segmentet Marin Kommersiellt har Imatech ett antal auktoriserade återförsäljare och serviceverkstäder, som du hittar här. Imatech arbetar proaktivt för att dessa återförsäljare skall ha rätt kompetens och erbjudanden för att möta kundens behov. Vi arbetar löpande med produktutbildningar för mekaniker, som ett steg mot att säkra målet att ha det mest kompetenta återförsäljar- och servicenätverket i landet.


No post found!